23 augusti 2009

Nystart

Det tillfälliga avbrottet blev visst längre än vad jag trodde, har helt enkelt inte haft lust att blogga fast ja haft så mycket att skriva om egentligen.

Sammanfattningsvis har följade skett sen mitt uppehåll:


*Spanien ~ med familjen, underbara 10 dagar, vill dit igen


* Vimmerby ~ med Ellen och Melissa i 2 dagar med en natt på vandrarhem. Tjejerna var helt lyriska och nöjda med denna mini semester. Vi prickade in vädret dom dagarna iaf.


* Vi har startat upp ett akvarium som i dagsläget består av 4 praktbotier, 5 ancistrusmalar, 5 svärdbärare (2 hanar + 3 honor), en blå kampfisk som heter Edgar och 7 guppysyngel.
Dom små ynglen var lite "bonus" som kom med i påsen när vi fick malarna från Säffle. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, dom förökar sig ju så attans, men vi får se vad som händer, har lovat bort en hane till Melissa iallafall :)


* Vi har 3 jourhemskattungar på 11 veckor som är överallt, underbara småtjejer som letar nytt hem, dom finns här under kattungar. Namnen är Camelai, Tamira och Melantha.


*Nathalie bodde en vecka hos mormor i sommar och sedan var hon med pappa o sambo till Norrland i en vecka.
- Hon har även blivit en stor tjej nu då hon har börjat på lekis. Snacka om att tiden går fort.
Hon tycker det är superkul.


* Vi har även byggt en kattgård på ca 12 kvadrat på uteplatsen som katterna verkligen älskar, skriver mer om den senare .


* Vi har fikat, grillat o grejat med nära och kära hela sommaren så överlag har det varit en riktigt bra sommar.



Får se hur länge man har motivationen att skriva nu.

1 kommentar:

Mikaela sa...

vilken härlig sommar ni verkar haft =)